Startzondag 3 september 2017 'Proef en geniet'

We hebben voor de startzondag gekozen voor het thema ‘Proef en geniet…’ (en dat is afgeleid van het landelijke thema Kerkproeverij).
Wat valt er in de kerk zoal te ‘proeven’? Brood en wijn – druivensap – en ook pepermunt(!). Verder is er gemeenschap te proeven, en om te beginnen is ‘de goedheid van God’ te proeven. Zo staat het in psalm 34 vers 9a: ‘Proef en geniet de goedheid van de Heer…’. Hierover zal het op startzondag gaan.

In deze startzondag-kerkdienst zal ook een ouderling worden bevestigd en twee wijkmederwerkers worden voorgesteld.

Welkom, zowel in de kerkdienst als ook bij het programma erna met koffie en samenzijn en lunch!  
Na een feestelijke dienst, kunnen we in de grote zaal van koffie en thee genieten en wat lekkers proeven.
Daarna is er in de kerkzaal een ‘Sing-a-Long’. Samen zingen.
Op de schermen komen de teksten waardoor u alles mee kunt zingen. We horen het levensverhaal van ‘oom Piet’ en de liedjes sluiten daar mooi bij aan.
We proeven de oude tijden en genieten van de bekende melodieën, bijvoorbeeld: ’Tulpen uit Amsterdam, Breng eens een zonnetje, Toen wij uit Rotterdam vertrokken’, e.a. 

Daarna is er nog meer proeven en genieten van een heerlijke lunch, om ongeveer 14.00 uur sluiten we de dag af. U komt toch ook? U kunt zich aanmelden voor de lunch bij Teun en Marianne Molendijk. Wilt u iets lekkers bakken? Dat dan ook graag aan hen doorgeven.

“Kom ga mee, geef ieder een hand, samen bouwen aan een nieuw land. Het Rijk van God leeft diep in je hart, vandaag begint een nieuwe start…”