Startzondag 16 september 2018

Terwijl  dit stukje wordt geschreven zijn de schoolvakanties nog niet eens begonnen. Maar echt, er is al een groepje begonnen met het voorbereiden van de startzondag. 16 September kunt u in uw agenda noteren. 

Ds Christi Bartelink zal in deze dienst voorgaan. 

In de volgende Kerk aan de Maas hoort u meer over het thema van deze dienst.Na de dienst is er koffie/thee drinken met iets lekkers. Na de koffie willen we behalve het gebruikelijke glaasje fris, wijn ect, een glaasje bowl aanbieden. Dit met de gedachten aan de vruchten van de Geest. Hiervoor willen we uw medewerking vragen. Heeft u tegen die tijd fruit - uit eigen (volks)tuin - dan zouden wij dat graag in de bowl gebruiken. Zodat het een bowl van heel de gemeente wordt. Laat het ons tegen die tijd weten dan halen we het bij u op. 

Tegelijkertijd zal mevrouw Ineke Ruiter, tekentaaldeskundige, in vervolg op de dienst, op een ontspannen manier een verwerking begeleiden. Zij zal openen met een power point presentatie waarin zij vertelt over haar werk, met name ook voor Stichting Dorcas.