Samen film kijken ....

Op vrijdag 30 oktober houden we een filmavond in het gebouw van de Protestantse Gemeente te Bolnes. Welke film het is, houden we nog even geheim!

Deze filmavond wordt georganiseerd door een groep enthousiaste Ridderkerkse jongeren die aan het einde van dit jaar gaan deelne-men aan de Europese ontmoeting, georganiseerd door de gemeen-schap van Taizé. De ontmoeting vindt plaats in en rondom Valencia (Spanje), van 28 december 2015 t/m 1 januari 2016.

De ontmoeting wordt voorbereid door de gemeenschap van Taizé op uitnodiging van het Katholieke aartsbisdom en andere kerken. Tienduizenden jonge mensen zullen samen komen voor een nieuwe stap in de ’pelgrimage van vertrouwen op aarde’ die broeder Roger eind jaren zeventig begonnen is. Jongeren uit allerlei delen van Europa zullen ontvangen worden door de lokale mensen en kerken in de regio van Valencia.

De zaal is vanaf 19:30 uur open en de film zal om 20:00 uur starten. Voor drinken en andere film-versnaperingen wordt gezorgd. De entree voor deze filmavond bedraagt € 5,-- en moet contant worden voldaan bij binnenkomst.

Om te zorgen dat er voldoende drinken en andere film-versnaperingen zijn, graag opgeven via: taizevalencia@hotmail.com en hopen velen van jullie te mogen begroeten op de filmavond.

Saludos cordiales