Noël: hartverwarmende kerstconcerten met La Confiance 18 dec 2016

Het u inmiddels wel bekende Dordtse Vrouwenkoor La Confiance o.l.v. Eric Koevoets geeft weer twee hartverwarmende kerstconcerten tijdens de Kerstmarkt. Deze vinden plaats op zondag 18 december om 15.00 en 16.00 uur in de sfeervolle Trinitatiskapel aan de Vriesestraat. De prachtige klank van Carols en Noëls dompelt de bezoeker geheel onder in de Engelse en Franse kersttraditie.

 

Er worden advents- en kerstliederen gezongen in de beste Cambridge koortraditie van o.a. Harold Darke, John Rutter en David Willcocks.  Ook worden twee “Noëls de France” van de Nederlandse componist Willem Pijper, in een bewerking van Eric Koevoets, ten gehore gebracht. Het concert eindigt in samenzang met ‘O come, all ye faithful’. 

De kerstconcerten op 18 december 2016 beginnen om 15.00 en 16.00 uur.

De Trinitatiskapel is gelegen aan de Vriesestraat 20 te Dordrecht, tussen de Sarisgang en de Voorstraat. De toegang is gratis; bij de uitgang vindt u een schaal voor uw vrijwillige bijdrage. In de Kosterij direct naast de kapel is, tegen vergoeding, onder andere van koffie/thee te genieten. 
Leuk als u komt luisteren!