Netwerk en inspiratieavond

Connect2Act nodigt u van harte uit voor de 7e Netwerk&Inspiratie avond op woensdag 15 november a.s. (17.30 ± 21.30 uur) in De Loods (PC Hooftstraat 4a). Deze avond is interessant voor verenigingen, zorginstellingen, scholen, kerken enz. 

De inspirerende inleider/brainstormer bij deze avond is dit keer Danny Meuken (van Made2sport) en hij zal met u aan de slag gaan met een aantal pakkende stellingen over veranderingen in organisaties en in het vrijwilligerswerk in het bijzonder.
Het vrijwilligerswerk veranderd, de vrijwilligers veranderen en ook organisaties veranderen. Hoe ervaren we dat en hoe verander je nu mee met de tijd? Danny Meuken is een bekende uit de sportwereld en zijn kennis en ervaring zijn ook buitengewoon nuttig voor andere (vrijwilligers)organisaties. 

Het wordt een avond met een variëteit aan workshops , een buffet en veel gelegenheid om te netwerken! 

Aanmelden: Per organisatie is er plaats voor maximaal twee personen. Meerdere personen van uw organisatie zullen op een reservelijst worden gezet en bij voldoende plaats alsnog worden ingeschreven. Het aantal plaatsen aan de workshops is beperkt, vol is vol! Voor het workshopgedeelte kunt u een keuze maken uit één van de drie workshops (zie bijgevoegd programma). Deelname aan deze avond is kosteloos.

Aanmelden kan tot 8 november a.s. er e-mail naar Inschrijven.C2A@senw-ri.nl  

Programma:
17.30 uur zaal open en aanvang lopend buffet; bijkletsen en netwerken;
18.30 uur welkom en introductie door C2A;
18.45 uur De inleiding van dit jaar doen we in de vorm van een brainstorm aan de hand van stellingen door Danny Meukenvan  Made2sport.nl en gaat over veranderingen in het vrijwilligerswerk; zie www.made2sport.nl/

19.40 uur Start workshops:
- Veranderen naar de toekomst door Danny Meuken over hoe je als
  organisatie met je tijd mee gaat en hoe je de moderne vrijwilliger in je
  organisatie in kan zetten;
- Pindakaas en Vrijwilligerswerk door Heleen van Egmond van PR voor
  stichtingen, over hoe je vrijwilligerswerk aantrekkelijker over het voetlicht
  brengt; een alternatieve manier om vrijwilligers te werven.
  Zie https://prvoorstichtingen.nl/
- De Kleurenbril door Gusta Semmelink van Diversiteitstraining; praktische
  handvatten voor het (beter) samenwerken met mensen die anders denken dan
  jij (vanwege denkwijze, cultuur, enz). Zie www.diversiteitstraining.nl/

21.00 uur Einde workshops en borrel / netwerken
21.30 uur Einde avond

Deelnemen?
Deelname is gratis, opgeven kan via inschrijven.c2a@senw-ri.nl of telefonisch bij Connect2Act. Geef aan aan welke workshop u wilt deelnemen en ook uw tweede keus (voor het geval de workshop van uw keuze al vol zit).

Voor nadere vragen en contact:
Connect2Act, Schoutstraat 5 Ridderkerk Centrum (tussen Woonvisie en Wereldwinkel), tel. 0180 – 430440, e-mail: connect2Act@senw-ri.nl