Maak jij het verschil?

2 juli is het weer zover en wordt op het Koningsplein de 12e Openluchtdienst gehouden.
In hoeverre kunnen we als Christenen het verschil maken in deze roerige tijd waarin er steeds meer agressie, angst en verdeeldheid heerst. Door onze levenswijze als christenen kunnen we verschil maken door ons niet gek te laten maken om wat er om ons heen gebeurt maar op God te vertrouwen. 

De voorganger in deze dienst is Evangelist Pieter Mostert uit Hendrik Ido Ambacht. 
Het jongerenkoor o.l.v. Jennifer van der Hoek uit Ridderkerk zal aan de dienst medewerking verlenen.Verder werkt ook het muziekkorps van de Harpe Davids aan de dienst mee; deze zal zorgen voor de muzikale ondersteuning van de samenzang al zal zij ook eigen nummers spelen.  

De dienst begint om 14.00 uur maar enkele minuten daarvoor zal het koor al enkele liederen zingen. Het is wel aan te raden een (klap)stoel mee te nemen en ook een parasol kan nuttig zijn.  

De organisatie van de openluchtdiensten wordt momenteel ondersteund door: Leger des Heils, PG te Bolnes, de Levensbron, Christus is Koningkerk, Volle Evangelie Gemeente ‘De Kern’,  Goede Herderkerk, Herv. Gemeente te Rijsoord, geref. Kerk Vrijgemaakt (Maranathakerk), de Herv. Singelkerk en de Geref. Kerk te Rijsoord en een subsidie van de Gemeente Ridderkerk.