Kerstconcert in Dordrecht 17 december

Het is bijna weer zover: de kerstperiode komt er met rasse schreden aan. Ook dit jaar geeft La Confiance o.l.v. Eric Koevoets weer twee hartverwarmende kerstconcerten tijdens de Kerstmarkt. Deze vinden plaats op zondag 17 december om 15.00 en 16.00 uur in de sfeervolle Trinitatiskapel aan de Vriesestraat. De prachtige klank van Carols en Noëls dompelt de bezoeker geheel onder in de Engelse en Franse kersttraditie. 

Engelse en Franse kerstliederen

La Confiance zingt kerstliederen in de beste Cambridge koortraditie van o.a. John Rutter en David Willcocks en enkele Franse Noëls. De “titelsong” van het kerstconcert, “In dulci Jubilo” wordt uitgevoerd in een fraaie bewerking van dirigent Eric Koevoets.Het concert eindigt in samenzang met ‘O come, al ye faithful’, na het vrolijk meeslepende “Tomorrow shall be my dancing day” van John Rutter. 

De Trinitatiskapel is gelegen aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht, tussen de Sarisgang en de Voorstraat (ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Dordrecht). De toegang is gratis; na afloop is er bij de uitgang een collecteschaal voor uw vrijwillige bijdrage, ter bestrijding van de onkosten. In de Kosterij direct naast de kapel is, tegen vergoeding, onder andere van koffie of thee, maar ook van Glühwein en warme chocolademelk te genieten. 

Thea, onze organiste, zingt mee als sopraan, leuk als u bij een van de concerten komt luisteren!