JOP zomer 2015

Nachtstrandwandeling op 20 juni 2015

Met 11 lopers zijn we op pad gegaan, van Hoek van Holland naar Kijkduin en weer terug. 20 km was de afstand. Na ruim 2 uur lopen bij het rustpunt op 10 km, heb je al het idee dat het wel genoeg geweest is. Het is dan bijna middernacht.Toch, na de soep, een broodje en een half uur rust, is er genoeg energie opgedaan om de terugtocht aan te kunnen. Moe, slaperig, maar voldaan dat het ons weer gelukt is, stappen we rond kwart voor drie in de auto. Naar huis, douchen en naar bed. En volgend jaar …???

Examens en meer: Iedereen die geslaagd is: van harte gefeliciteerd!

Komend seizoen: Samen met de jongeren is er besproken wat zij het komende seizoen graag met elkaar zouden willen doen. Gespreksgroep volgen en leuke dingen met elkaar doen was daar de uitkomst van. Samen met hen zal daar een invulling aan gegeven worden. 

Oppas:Elke zondagmorgen is er een gemeentelid dat, als er jonge kinderen zijn, voor hen wil zorgen tijdens de kerkdienst. Dat wordt geregeld in een rooster. Drie gemeenteleden hebben moeten bedanken hiervoor. Met de vijf overgebleven gemeenteleden vullen we nu het rooster in. Het zou fijn zijn als er gemeente-leden zijn die de leeggekomen plaatsen in het rooster willen opvullen. Als er in totaal acht gemeente-leden zijn die mee willen draaien binnen de oppas, is iedereen eens in de twee maanden aan de beurt.Als u denkt: dat wil ik wel gaan doen, wilt u het ons dan laten weten?