Hospice Cadenza - goed doel Rofafabo

Korte informatie uit de brochure van Hospice Cadenza:

Heeft u een levensbedreigende en/of ongeneeslijke ziekte en nog maar kort te leven? Vind de rust, zorg en het comfort in Regionaal Palliatief Centrum Laurens Cadenza, samen met uw naasten. U krijgt bij ons diverse vormen van zorg en ondersteuning op het gebied van palliatieve zorg.

Laurens Cadenza is een ruim opgezet gebouw met veel glas, waardoor er veel contact is met de omgeving. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer. Teams van ervaren medewerkers, gespecialiseerde artsen en betrokken vrijwilligers bieden professionele zorg.

Wat is palliatieve zorg?
Palliatieve zorg is zorg voor mensen met een levensbedreigende aandoening die niet genezend te behandelen is. Vooral in de laatste, terminale fase is de mens zich bewust van zijn/haar naderende einde. Daardoor verandert het perspectief op leven en zorg. De kwaliteit van het leven komt centraal te staan. Van de zorgverlening kan niet langer genezing en herstel worden verwacht. De zorgverlening kan wel hulp en steun bieden om de resterende tijd zo goed en zinvol mogelijk te laten zijn.

Wil u kennis met ons maken? U bent van harte welkom! Tijdens een rondleiding hoort u meer over alle mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via T 010 33 20 200