Engelpost in de adventstijd

Al een paar jaar hebben we het kerstengelen-project in onze gemeente. Ook dit jaar doen we het weer. Voor de zevende keer zullen in de Adventstijd engelen aan het werk zijn in onze gemeente. Engelen zijn gemeenteleden die in deze tijd zomaar aandacht aan u geven. Aan welke gemeenteleden doen zij dat? Dat kunnen u en ik zijn. Wellicht bent u verbaasd dat de engel u bezoekt en vraagt u zich af waarom hij of zij nu juist bij u langs komt. Piekert u daar maar niet over, geniet van deze bezoekjes en aandacht. Daar is het project voor bedoeld. Engelen kijken namelijk niet of mensen hen nodig hebben of niet, ze zijn er gewoon. 

En .. als u op een afwijkend tijdstip de brieven-bus hoort, loopt u dan wat langzamer naar de deur. U geeft de engel dan de tijd om weer weg te gaan, onopgemerkt. Engelen werken graag in de anonimiteit.

Voorheen kon u een reactie op het engelbezoek bij u plaatsen op de website, in het gastenboek. De nieuwe website heeft geen gastenboek. Wilt u toch reageren  dan kunt u dat per mail doen. Engelen gaan met hun tijd mee, ze hebben een eigen mailadres: kerstengel.pgbolnes@gmail.com of bellen naar Joke Ruinard of Janny van der Voort.