En het was echt feest....

Wat een geweldig mooie 40e Rofafabo hebben we mogen beleven met elkaar! Met een kleine groep mensen is er heel veel tot stand gebracht. Er kwamen onverwachts mooie dingen op ons pad, met name de live uitzending van Radio Ridderkerk en het optreden van oud-Bolnessenaar Lee Towers. Hoeveel bezoekers konden we verwachten?

 

Het werden er velen! Zo’n bomvolle kerk is geweldig om te zien. Wat hebben mensen genoten en meegezongen met de bekende songs van Bolnessenaar Lee (Leen Huizer), die oude herinneringen met zich meebracht. Na afloop stond er een rij mensen die hem nog even de hand wilden schudden of op de foto wilden. Dat maakte mede deze laatste Rofafabo tot een heel bijzondere.              

De collecte na afloop voor het familiehuis Daniel den Hoed bracht € 768,42 op.
Daarbij kwam nog het ¼e deel van de Rofafabo van € 3.070,15. De totaalopbrengst van de Rofafabo bedroeg dus € 12.280,60.Hulde aan een ieder die zich met hart en ziel heeft ingezet voor deze 40e Rofafabo! Deze mooie opbrengst is er dankzij iedereen, medewerkers en bezoekers gekomen. Ook de sponsors heel hartelijk dank.