Donkere dagen? Tijd voor de Wintermarkt!

Na het grote succes van de vorige jaren organiseren we ook dit jaar weer een wintermarkt op vrijdag 20 november van 17.00 tot 21.00 uur. We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen en er worden weer veel creatieve ideeën ten uitvoer gebracht. Op de wintermarkt vindt u grotendeels eigengemaakte sfeerartikelen voor in huis en in de tuin of op het balkon. Leuke, lieve en lekkere cadeautjes zijn er volop, ook voor de kerstengelen die nog op pad gaan. 

Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd met heerlijke erwtensoep, een broodje of een glaasje glühwein. 
Onze eigen jongerenmuziekgroep Fusion zal de muzikale aankleding verzorgen. Neem familie, vrienden, buren mee en kom gezellig naar de Wintermarkt! De opbrengst van de Wintermarkt wordt gebruikt voor de verdere inrichting van de kerkzaal. 

Wilt u meehelpen de Wintermarkt tot een succes te maken dan kunt u zich aanmelden bij Janny van der Voort (0180 414101) of Lucette Langbroek (0180 411714). 

Extra creadagen voor de wintermarkt: Op maandag 2 november staat de reguliere creadag in het teken van de Wintermarkt. U bent dan van 9.30 tot 15.30 uur welkom in de hobbyruimte van de kerk. Op de woensdagen 11 en 18 november zijn van 9.30 tot 12.30 uur extra crea-ochtenden in de hobbyruimte gepland om voor de Wintermarkt te knutselen. Tijdens deze creadagen kunt u ook kerstspullen brengen voor de Wintermarkt.