Bij de diensten september 2018

Startzondag: een nieuwe start maken!
Op zondag 16 september vieren we startzondag in de PG Bolnes. En die is extra feestelijk want er zal een doop en een belijdenis plaats vinden. Ook wordt er een nieuwe wijkmedewerker voorgesteld.

Activiteiten na de dienst
Na de startdienst is er koffie/thee drinken met iets lekkers. Na de koffie willen we behalve het gebruikelijke glaasje fris, wijn ect, een glaasje bowl aanbieden. Dit met de gedachten aan de vruchten van de Geest. Hiervoor willen we uw medewerking vragen. Heeft u tegen die tijd fruit (uit eigen (volks)tuin)  dan zouden wij dat graag in de bowl gebruiken. Zodat het een bowl van heel de gemeente wordt. Laat het ons tegen die tijd weten dan halen we het bij u op.

Tegelijkertijd zal mevrouw Ineke Ruiter, tekentaaldeskundige, op een ontspannen manier een verwerking, in vervolg op de dienst, begeleiden. Zij zal openen met een power point presentatie waarin zij vertelt over haar werk, met name ook voor Stichting Dorcas. 

Hierna zijn we toe aan de inwendige mens en gaan we genieten van een high tea. Aanmelden hiervoor kunt u zich na de diensten op de zondagen 2 en 9 september in de hal. De kosten: een vrije gift.