Benefietconcert voor Hospice de Reiziger

Deo Cantemus zingt ten bate van Hospice de Reiziger. Op 8 juli 2016 opende Hospice de Reiziger in Barendrecht de deuren. Mensen die in de laatste fase van hun leven zijn, vinden er een bijzondere plek waar huiselijke sfeer, betrokkenheid, zorg en begeleiding kernwaarden zijn. Er is alle aandacht voor de gasten die in de laatste fase van hun leven zijn en voor allen die om hen heen staan.

Het Hospice is financieel grotendeels afhankelijk van giften, van sponsoring en van de inzet van vrijwilligers. Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus (Rotterdam) steunt dit bijzondere initiatief in Barendrecht met een benefietconcert op zaterdag 10 september 2016. Het koor zingt onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen van Amazing grace, van nieuw leven, verlossing, vrijheid en oneindige liefde. Het koor wordt begeleid door André de Jager (orgel) en het blaasensemble Quintessenza (fluit, klarinet, hobo, hoorn en fagot).

Beleef het mee, zing mee, ervaar de passie van koorleden en musici en draag zo bij aan een warme en liefdevolle plek in Barendrecht! 

Zaterdag 10 september 2016, aanvang 20.00 uur.
Immanuëlkerk, Klarinetweg 2, 2992 GG Barendrecht.
De toegang is vrij; er wordt een collecte gehouden ten bate van Hospice de Reiziger.
www.deocantemus.nl